YOUR CARIBBEAN TRADER

 

SendCaribe exporteert al uw goederen BTW-vrij o.a. naar Aruba, Bonaire, Curaçao, St Maarten en Suriname.

Altijd al betaalbare producten willen ontvangen vanuit Nederland?Maar heb je er de tijd niet voor of wil je  familie/vrienden uit Nederland hier niet mee lastig vallen? SendCaribe maakt het mogelijk om van achter je computer met veel gemak Nederlandse- en Europese producten te bestellen en deze te laten bezorgen bij je thuis in de Caribbean

SendCaribe biedt een unieke service en ervaring om in 4
simpele stappen Nederlandse producten te bestellen en deze te laten bezorgen op o.a. Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten en Suriname. Dit kan gaan om verschillende producten van Nederlandse bekende meubelzaken, materieel en gereedschap van bouwmarkten, Horeca producten, electronica en nog veel meer!

Ga direct door naar bestellen en ervaar het zelf!

SendCaribe “Your Caribbean Trader”!

vliegtuigboot

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SendCaribe
Average rating:  
 36 reviews
by Dance Sensation Dansschool on SendCaribe
We zijn super tevreden over Send Caribe, onze meubels waren heel snel op Bonaire geleverd. De communicatie verliep super!
by Pedro Diaz on SendCaribe
Zeer goede ervaring
Ikea meubles besteld en via SendCaribe naar Curacao laten verschepen.
Al met al zeer goede ervaring met SendCaribe. Duidelijke communicatie en ik werd steeds op de hoogte gehouden van de bestelling, levering en verscheping.
En ondanks de Corona crisis zijn de spullen ook conform de aangegeven periode geleverd.
Is zeker voor herhaling vatbaar.
by Mayra Berends on SendCaribe
Bankstel
Ik zou iedereen aanraden om via Sendcaribe spullen in te kopen en te verzenden. Wat een enorm goede service! Een bankstel in Nederland gekocht rechtsreeks maar doordat vele vervoerders te duur waren, ben ik overgeschakeld naar SendCaribe die dat helemaal overgenomen hebben voor mij. Wat een geweldige service van Aldwin!! Danki. Ik zou het iedereen aanbevelen.
by John Tchong on SendCaribe
Een paar jaar geleden hebben wij IKEA meubelen via een vervoerder uit Amerika over laten komen en wij hielden ons hart vast. Maar via jullie is alles perfect aangekomen! Onze hartelijke dank.

John
by Math on SendCaribe
Super service
Een heel dikke pluim voor SendCaribe, super samenwerking met Aldwin. Hebben zich voor honderd procent ingezet om mijn bestelling op tijd op Bonaire te leveren. Als ik iets zou moeten bestellen in Nederland dan zou ik het direct weer bij Sendcaribe doen.
by Luuk en Annet on SendCaribe
prima!
Voor de tweede keer bij Send Caribe besteld.
Opnieuw alles dik in orde.
by Ilona on SendCaribe
Complimenten
Prima communicatie met SendCaribe, transporteur GLE en agent op Bonaire. Er ontbraken enkele artikelen van onze zeer uitgebreide IKEA bestelling, niet te achterhalen waar de fout lag, maar zonder gezeur en gedoe nageleverd. Uitstekende en vriendelijke service, een aanrader!
by Ko on SendCaribe
bon servisio
Bedankt voor de snelle reacties en prima communicatie voor het volgen van moment van bestellen tot levering.
by Wim on SendCaribe
Top service
Al een paar keer spullen via Sendcaribe besteld. Altijd goede service en goede communicatie. Ook bestellen bij leveranciers waarmee ze nog niet eerder zaken hebben gedaan is geen probleem.
Ik bestel er zeker weer!
by villa tima curacao on SendCaribe
bestelling ikea
wij hebben voor ons huis in curacao complete keuken bedden, en koelkast laten versturen door sendcaribe alles perfect geregeld en netjes afgehandeld
zeker een aanrader !!!
Page 1 of 4:
«
1
2
3
4
»