YOUR CARIBBEAN TRADER

 

SendCaribe exporteert al uw goederen BTW-vrij o.a. naar Aruba, Bonaire, Curaçao, St Maarten en Suriname.

Altijd al betaalbare producten willen ontvangen vanuit Nederland?Maar heb je er de tijd niet voor of wil je  familie/vrienden uit Nederland hier niet mee lastig vallen? SendCaribe maakt het mogelijk om van achter je computer met veel gemak Nederlandse- en Europese producten te bestellen en deze te laten bezorgen bij je thuis in de Caribbean

SendCaribe biedt een unieke service en ervaring om in 4
simpele stappen Nederlandse producten te bestellen en deze te laten bezorgen op o.a. Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten en Suriname. Dit kan gaan om verschillende producten van Nederlandse bekende meubelzaken, materieel en gereedschap van bouwmarkten, Horeca producten, electronica en nog veel meer!

Ga direct door naar bestellen en ervaar het zelf!

SendCaribe “Your Caribbean Trader”!

vliegtuigboot

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SendCaribe
Average rating:  
 43 reviews
by Robbert on SendCaribe
Bestelling vlot geleverd. Gedurende het proces erg goed op de hoogte gehouden door sendcaribe van leverdatum, ontvangst, verzending, track & trace en verwachte aankomst. Goede afhandeling door agent op bestemming.
by Cor van de Laak on SendCaribe
Correct
Goededag samen bij SendCaribe.
Ik wil u danken voor het zeer correct briefje wat ik van u heb mogen ontvangen. Ondanks dat het een afwijzing was, omdat het veel te duur zou worden. Ben ik juist daardoor zeer correct behandelt door u schrijven.
Bij deze mijn dank, maar u naam zal ik niet vergeten, dankjewel.
by Jacko on SendCaribe
Jacuzzi
Bestelling gedaan via SendCaribe en naar alle tevredenheid geholpen.

Persoonlijk contact en een snelle levering van de goederen.

Perfecte afhandeling op Curacao, alles super geregeld. Zeker een aanrader.
by Edgar Coraij on SendCaribe
Aanrader
Hele goede ervaringen met sendCaribe. Goede service, houden je goed op de hoogte en snelle response m.b.t. eventuele vragen. Als je tussentijds onverhoopt iets moet veranderen aan de bestelling wordt dat ook netjes en snel afgehandeld. Aanrader!
by Opleidings Instituut Bonaire B.V. (OIB) on SendCaribe
Mijn ervaring met SendCaribe is prima. De eerste keer, dat ik spullen voor mijn opleidingsinstituut heb besteld, ben ik heel goed begeleid en alles is goed overgekomen. Er was niets beschadigd, alles was goed ingepakt. Toen de spullen op Bonaire aankwamen, is alles keurig netjes bezorgd enz.

De tweede keer, dat ik voor mijn opleidingsinstituut inventaris e.d. wilde bestellen in Nederland, heb ik uiteraard weer SendCaribe benaderd. Ook deze bestelling is vlekkeloos verlopen.

Als bedrijven vragen naar een betrouwbaar bedrijf, die spullen vanuit Nederland naar Bonaire willen laten komen, dan adviseer ik SendCaribe.
by Henna Abdul on SendCaribe
Besten Monique ,

Graag wil ik jullie bedanken voor het klantvriendelijkheid en het goede service die jullie aan mij had gegeven . Mijn spullen zijn in goede staat aangekomen en geleverd. Nogmaals wil ik een ieder van jullie bedanken voor jullie input hier in, en ik zou graag nog weer bij jullie gaan bestellen voor in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
by Dance Sensation Dansschool on SendCaribe
We zijn super tevreden over Send Caribe, onze meubels waren heel snel op Bonaire geleverd. De communictie verliep super!
by Dance Sensation Dansschool on SendCaribe
We zijn super tevreden over Send Caribe, onze meubels waren heel snel op Bonaire geleverd. De communicatie verliep super!
by Pedro Diaz on SendCaribe
Zeer goede ervaring
Ikea meubles besteld en via SendCaribe naar Curacao laten verschepen.
Al met al zeer goede ervaring met SendCaribe. Duidelijke communicatie en ik werd steeds op de hoogte gehouden van de bestelling, levering en verscheping.
En ondanks de Corona crisis zijn de spullen ook conform de aangegeven periode geleverd.
Is zeker voor herhaling vatbaar.
by Mayra Berends on SendCaribe
Bankstel
Ik zou iedereen aanraden om via Sendcaribe spullen in te kopen en te verzenden. Wat een enorm goede service! Een bankstel in Nederland gekocht rechtsreeks maar doordat vele vervoerders te duur waren, ben ik overgeschakeld naar SendCaribe die dat helemaal overgenomen hebben voor mij. Wat een geweldige service van Aldwin!! Danki. Ik zou het iedereen aanbevelen.
Page 1 of 5:
«
1
2
3
4
5
»