YOUR CARIBBEAN TRADER

 

SendCaribe exporteert al uw goederen BTW-vrij o.a. naar Aruba, Bonaire, Curaçao, St Maarten en Suriname.

Altijd al betaalbare producten willen ontvangen vanuit Nederland?Maar heb je er de tijd niet voor of wil je  familie/vrienden uit Nederland hier niet mee lastig vallen? SendCaribe maakt het mogelijk om van achter je computer met veel gemak Nederlandse- en Europese producten te bestellen en deze te laten bezorgen bij je thuis in de Caribbean

SendCaribe biedt een unieke service en ervaring om in 4
simpele stappen Nederlandse producten te bestellen en deze te laten bezorgen op o.a. Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten en Suriname. Dit kan gaan om verschillende producten van Nederlandse bekende meubelzaken, materieel en gereedschap van bouwmarkten, Horeca producten, electronica en nog veel meer!

Ga direct door naar bestellen en ervaar het zelf!

SendCaribe “Your Caribbean Trader”!

vliegtuigboot

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SendCaribe
Average rating:  
 30 reviews
by Ilona on SendCaribe
Complimenten
Prima communicatie met SendCaribe, transporteur GLE en agent op Bonaire. Er ontbraken enkele artikelen van onze zeer uitgebreide IKEA bestelling, niet te achterhalen waar de fout lag, maar zonder gezeur en gedoe nageleverd. Uitstekende en vriendelijke service, een aanrader!
by Ko on SendCaribe
bon servisio
Bedankt voor de snelle reacties en prima communicatie voor het volgen van moment van bestellen tot levering.
by Wim on SendCaribe
Top service
Al een paar keer spullen via Sendcaribe besteld. Altijd goede service en goede communicatie. Ook bestellen bij leveranciers waarmee ze nog niet eerder zaken hebben gedaan is geen probleem.
Ik bestel er zeker weer!
by villa tima curacao on SendCaribe
bestelling ikea
wij hebben voor ons huis in curacao complete keuken bedden, en koelkast laten versturen door sendcaribe alles perfect geregeld en netjes afgehandeld
zeker een aanrader !!!
by Martin van der Vat on SendCaribe
absolute aanrader
Voor ons zwembad(je) op Bonaire een zwembadrobot bestelt bij pooltoppers in NL. SendCaribe heeft alles keurig geregeld. Vragen werden snel beantwoord, levering prima in orde. Aldwin (van Sendcaribe) nog van harte bedankt voor de goeie zorgen
by W Roozemaal on SendCaribe
Aanrader
Aankoop van goederen bij diverse leveranciers keurig verlopen. Btw was er af. Transport naar Curacao en afhandeling ook.

Send Caribe is een aanrader. Betrouwbaar bedrijf.
by Godelieve on SendCaribe
goede snelle service
Zonder gezeur mijn Nederlandse producten snel in Curacao. We werden goed op de hoogte gehouden (moment van verscheping, enkele dagen voor aankomst etc.). Binnenkort weer!
by Rik on SendCaribe
En 10+ voor SendCaribe. We hebben producten van 13 webshops tegelijk laten afhandelen waarbij de communicatie perfect en snel ging en alles compleet is ontvangen hier op Curacao. De volgende bestelling gaat gewoon weer via SendCaribe!
by Melanie on SendCaribe
Geen transparantie
Het is spijtig dat ik achteraf krijg te weten dat er een minimum bedrag zou moeten zijn eer een bestelling voordelig is en dat er per m2 word geshipped. Ik heb nogmaals goed gekeken op uw website en nergens staat er duidelijk dat dit het geval zou moeten zijn.
Zo ben ik dus weer 3 dagen verder, terwijl het auto onderdeel al besteld had kunnen worden ergens anders. Het is vooral lastig als je gauw een onderdeel nodig hebt.
Had graag daar meer transparantie over willen zien, dan had ik meteen geweten dat ik niet bij jullie kon bestellen, en had ik doorgezocht naar een andere leverancier.
Ik zie jullie bedrijf als heel positief, vooral omdat je BTW vrij kan shippen naar de antillen en suriname.
Het is wel jammer dat net die info niet op uw website stond.
Misschien toch wel handig om dit alsnog te melden op uw website/facebook voor verwarring bij eventuele toekomstige nieuwe klanten.
by Martina VE on SendCaribe
Helemaal Top!
Hele goede ervaring met SendCaribe. Direct contact via whatsapp waar... direct geantwoord werd op elke vraag. Levering aan huis. Helemaal top! We zijn tevreden txs
Page 1 of 3:
«
1
2
3
»