YOUR CARIBBEAN TRADER

 

SendCaribe exporteert al uw goederen BTW-vrij o.a. naar Aruba, Bonaire, Curaçao, St Maarten en Suriname.

Altijd al betaalbare producten willen ontvangen vanuit Nederland?Maar heb je er de tijd niet voor of wil je  familie/vrienden uit Nederland hier niet mee lastig vallen? SendCaribe maakt het mogelijk om van achter je computer met veel gemak Nederlandse- en Europese producten te bestellen en deze te laten bezorgen bij je thuis in de Caribbean

SendCaribe biedt een unieke service en ervaring om in 4
simpele stappen Nederlandse producten te bestellen en deze te laten bezorgen op o.a. Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten en Suriname. Dit kan gaan om verschillende producten van Nederlandse bekende meubelzaken, materieel en gereedschap van bouwmarkten, Horeca producten, electronica en nog veel meer!

Ga direct door naar bestellen en ervaar het zelf!

SendCaribe “Your Caribbean Trader”!

vliegtuigboot

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SendCaribe
Average rating:  
 48 reviews
by Eelco Schippers on SendCaribe
zeer aanbevolen
Zeer betrouwbaar adres om je aankoop in en verzending uit Nederland te regelen. Snelle afhandeling en verzending. Ook voor kostbare spullen. Dit is voor mij de eerste keer en absoluut een aanrader. In de toekomst zal ik er weer gebruik van maken
by Frans van Deutekom on SendCaribe
Spullen van Nederland naar Aruba verscheept. Alles keurig in orde en op tijd. Vriendelijke ondersteuning van begin tot eind. Alles goed verpakt, geen schade. Steeds open voor vragen en communicatie. Toezeggingen over duur van het vervoer kloppen precies. Kun je gerust je zaken laten vervoeren!
by Gordon Kelly on SendCaribe
Goede service
Superblij met de goede, vlotte en vriendelijke service. Snelle levering en steeds op de hoogte gehouden tussendoor. Aanrader!
by Leonie on SendCaribe
Meubels verscheept voor ons nieuwe appartement Zazu Curacao
Wij hebben 2 bestellingen laten verschepen door Send Caribe. Dit is allemaal super goed verlopen. Ons contactpersoon was altijd snel bereikbaar voor vragen. Wij zullen zeker nog een keer gebruikmaken van deze fijne service.
by Henk van Veen on SendCaribe
Bedankt
Het hele proces van aankoop, ontvangst, verzending en aankomst was perfect geregeld.
Binnen zeer korte tijd was het artikel op Bonaire.
Mensen bedankt voor jullie goede zorgen.
Dit is voor mij voor herhaling vatbaar.
Tot de volgende keer.
by Robbert on SendCaribe
Bestelling vlot geleverd. Gedurende het proces erg goed op de hoogte gehouden door sendcaribe van leverdatum, ontvangst, verzending, track & trace en verwachte aankomst. Goede afhandeling door agent op bestemming.
by Cor van de Laak on SendCaribe
Correct
Goededag samen bij SendCaribe.
Ik wil u danken voor het zeer correct briefje wat ik van u heb mogen ontvangen. Ondanks dat het een afwijzing was, omdat het veel te duur zou worden. Ben ik juist daardoor zeer correct behandelt door u schrijven.
Bij deze mijn dank, maar u naam zal ik niet vergeten, dankjewel.
by Jacko on SendCaribe
Jacuzzi
Bestelling gedaan via SendCaribe en naar alle tevredenheid geholpen.

Persoonlijk contact en een snelle levering van de goederen.

Perfecte afhandeling op Curacao, alles super geregeld. Zeker een aanrader.
by Edgar Coraij on SendCaribe
Aanrader
Hele goede ervaringen met sendCaribe. Goede service, houden je goed op de hoogte en snelle response m.b.t. eventuele vragen. Als je tussentijds onverhoopt iets moet veranderen aan de bestelling wordt dat ook netjes en snel afgehandeld. Aanrader!
by Opleidings Instituut Bonaire B.V. (OIB) on SendCaribe
Mijn ervaring met SendCaribe is prima. De eerste keer, dat ik spullen voor mijn opleidingsinstituut heb besteld, ben ik heel goed begeleid en alles is goed overgekomen. Er was niets beschadigd, alles was goed ingepakt. Toen de spullen op Bonaire aankwamen, is alles keurig netjes bezorgd enz.

De tweede keer, dat ik voor mijn opleidingsinstituut inventaris e.d. wilde bestellen in Nederland, heb ik uiteraard weer SendCaribe benaderd. Ook deze bestelling is vlekkeloos verlopen.

Als bedrijven vragen naar een betrouwbaar bedrijf, die spullen vanuit Nederland naar Bonaire willen laten komen, dan adviseer ik SendCaribe.
Page 1 of 5:
«
1
2
3
4
5
»